Student_Dots.png

Ta dubbla steg i karriärtrappan

Karriärprogrammet ger dig som studerande inom YH eller Universitet möjligheten att bygga upp din kompetens och erfarenhet genom riktiga uppdrag parallellt med din utbildning. Vid sidan av dina studier kommer du att handledas och fortbildas i branschnära kunskap för ditt önskade karriärval. 

Går du karriärprogrammet hos oss parallellt med dina studier så garanterar vi att du får ett försprång gentemot dina kurskamrater.

 

Vi tar in ca: 12-15 studerande per år. Lycka till :-) 
 

Därför ska du söka karriärprogrammet
Vi breddar din kompetens 

Karriärprogrammet ger dig förutsättningarna för att hitta just din framtida arbetsplats och djupdyka ner i relevant kunskap parallellt med dina studier. ZoCom ger dig handledning och stöd genom en dedikerad mentor som har stor kunskap inom de kompetensområden du vill göra karriär inom.

Du blir konsultmässig

ZoCom har 9 års erfarenhet av IT-branschen och vet hur viktigt det är att vara konsultmässig, därför lägger vi stor tyngd under karriärprogrammet på att bygga upp din konsultmässighet och anställningsbarhet. Vi kommer tillsammans med dig bygga upp din kompetens och profil med riktiga uppdrag så du blir attraktiv i branschen.

Du gör din LIA på ZoCom

En del av karriärprogrammet är bland annat att du gör din LIA genom ZoCom men också möjligheten att jobba med riktiga uppdrag under din utbildning tillsammans med seniora mentorer.

Du blir en del av ZoCom

Efter avslutad utbildning vill vi inget mindre än att du väljer att stanna kvar hos oss. Att vara en del av ZoCom är synonymt med att vara en del i en familj. Här är man inget litet kugghjul i ett stort maskineri utan vi ser, hör och värdesätter dig och dina åsikter.

Steg för steg i karriärprogrammet
1. Du blir antagen
2. Du blir onboardad
3. Du startar ditt uppdrag
4. Din karriär kan börja!

Din resa i karriärprogrammet startar när du får ditt antagningsbesked. Vi söker dig som har ett stort driv och intresse av IT-branschen. Då detta är en unik möjlighet är det ett begränsat antal platser.