top of page
zocom.png

Viktiga nyckeltal

30

Driver över 30 YH-utbildningar per år

60%

Beviljandegrad på ansökta YH-utbildningar

4

Pågående innovationsprojekt 

40 000

Undervisande timmar

per år

2

Startup programs

ZoCom

Flexibla, snabba och pedagogiska - en trygg partner i en omtumlande tid

Vi utvecklar Sverige

Vi på ZoCom brinner för webb- och systemutveckling. Vi besitter hög kompetens och har gedigen erfarenhet från branschen. ZoCom har jobbat med allt från mindre företag och startups till stora organisationer. Av dessa anledningar kan vi bland annat erbjuda våra kunder de bästa konsulterna i branschen!  

white-o-large-alpha_edited_edited.png
Abstrakta linjer
ZoCom Innovation

Consulting och rekrytering

Vi hjälper dig med kompetens-försörjningen genom konsultuthyrning och rekrytering. Anlita en av våra konsulter för kortare eller längre uppdrag med specialistkompetenser på alla nivåer inom IT och utveckling.

Innovation och utveckling

Vi har över 10 års erfarenhet av att leda och stötta innovations- och utvecklingsprojekt. Vi hjälper dig att nå de bästa lösningarna, skapa hållbara relationer, öka konverterings-frekvensen eller ta fram strategier för högre ROI.

Genom att vi både har utbildning och utveckling i vårt DNA, ligger IT-utbildning väldigt nära vårt hjärta. Vi kan hjälpa till med allt från YH-ansökningar till tillsättning av utbildningskonsulter i era klassrum.

Branschnära utbildning

Vi skapar framtidens digitala pedagogiska verktyg. Utbildnings-väsendet i Sverige och världen står inför en enorm digitaliseringsresa och vi på ZoCom är med på tåget. Våra produkter gör redan skillnad och mer är på gång.

EdTech - utbildningsinnovation

ZoCom söker DevOps-utvecklare! 

Vi söker en DevOps-konsult som är duktig på att knyta ihop och automatisera flöden, med god teknisk kompetens och erfarenhet inom området. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar samt drivande och lösningsorienterad. Då rollen innebär mycket kontakter står dialog och samarbete högt på agendan och man behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Dina idéer, vår teknikkunskap

Vi är en datadriven, kundnära och kreativ fullservicebyrå med rötterna i pedagogik, utveckling och kommunikation. Tillsammans med våra kunder kan vi skapa strategiska helhetslösningar inom alltifrån kompetensförsörjning, systemutveckling, utbildningsaktiviteter till marknadsföringsinsatser. 

sr.png
tele2.png
stenkan.png
lexicon.png
fu.png
mondal.png
academicum.png
aditro.png
abf.png
ad.png
bottom of page