Vi är ZoCom

Alvaro
Foresti

VD/CEO

Under sina 10 år på Jensen Education har Alvaro varit både Förstelärare, Utbildningsledare och Verksamhetschef. Hans styrkor är att se och förstå människor och tycker om att bygga team där personer ska trivas och utvecklas. Kör landsvägscykling med sin fru där deras två små döttrar också tycker om att hänga på. 

Johan
Kivi

Utbildningschef

Lärarutbildad frontendutvecklare med extra kärlek för färg, form och utbildningsdesign. Johan är en balanserad mix av estet och tekniknörd. När tid och möjlighet ges fördjupar han sig gärna i 3d-modellering eller musikproduktion.

Måns
Hansson

Marknadschef 

Måns har arbetat över 20 år med metodutveckling, företagsprofilering och utbildningsfrågor för näringsliv och universitet. Utbildad på Konstfack med intresse för konst, design och formgivning. 

Marcus
Hultberg

Key Account &
Relations Manager

Marcus är beteendevetare i grunden med inriktning IT & pedagogik, som har flerårig erfarenhet från både yrkeshögskola, försäljning, rekrytering och verksamhetsutveckling. Han är även en mat & vin-nörd av rang som befinner sig på discgolfbanan på sin lediga tid.

Christoffer
Wallenberg

IT-utbildare

Frontendutvecklare som är passionerad för utbildning och lärande.
Utbildar i frontendutveckling och älskar god design och användarvänlighet.
På fritiden spelas det gärna piano eller trumpet, umgås med vänner och säger inte nej till ett museumbesök.

Elin
Boström

Webb, design & kommunikation

Elin studerar just nu till frontend utvecklare på Nackademin, och jobbar extra hos oss på ZoCom. Att använda datorer i grafiskt syfte har alltid varit en hobby för Elin sen barnsben. Senaste året läste hon Grafisk design på Nordiska Textilakademin och målet är att få koppla ihop sin grafiska bakgrund med yrket som frontend utvecklare. Eftersom hon är uppväxt vid en ridskola med närhet till naturreservat så älskar hon att vara ute på promenader, umgås med djur, vänner och familj.

David
Andersson

Utvecklare

Backendsnillet från Hisingen med dubbla rävar bakom öronen och en civilingenjörsexamen från Chalmers i bagaget. Fantasynörd som sett om hela StarTrek sju gånger. När David inte är fast framför TVn ägnas tiden åt brädspel. "Det är Splendor som gäller för tillfället..."

Jonatan
Pettersson

CTO AxCrypt

Jonatan är en backendutvecklare från Umeå med många års erfarenhet av utveckling i företag i teknisk framkant. Kommer senast från Spotify för att ta sig an rollen som CTO i AxCrypt.

David
Lundholm

Utbildningschef, Region Öst

Fullstackutvecklare och legitimerad lärare i matematik och datavetenskap med en passion för pedagogik inom programmering och utveckling. När tillfälle ges på fritiden spelar han gärna på sin klassiska gitarr.

Angélique
Huige

Business Manager for AxCrypt

Angélique är från Nederländerna och jobbar på distans som Business Manager för AxCrypt sen 2017. Hennes huvudansvars område är våra (potentiella) företagskunder och återförsäljare, men hon hjälper även till med flera andra saker som rör AxCrypt. Hon har tidigare studerat bland annat International Business i Nederländerna. Hennes vilja och driv att lära sig nya saker har resulterat i att hon 2018 vann priset "The Netherlands BTEC Student of the Year".  När hon är ledig tycker hon om att laga mat till andra mer än till sig själv.

Edvin
Hellsing

IT-Projektledare

Handelsresande i drömmarnas värld, en filosof och varm medmänniska. Edvin ägnar sig åt startups och intresserar sig primärt för kommunikation och webbutveckling. Han har en fil. kand i Medie- och kommunikationsvetenskap samt en fil. kand i HR vid Uppsala universitet.

Max
Carlquist

Frontend utvecklare

Max Carlquist has three passions in life. Teaching programming; creating music; and the odd social gathering. He has spent over 17 years in USA and the United Kingdom and moved to Helsingborg, Sweden 2004. His passion for coding stems from the fact that anything is possible - anything you can imagine can be built!

Maria
Karlsson

Ansvarig för anbud

Maria är erfaren anbudsstrateg med passion för den offentliga affären.Hon har över 15 års erfarenhet av anbud/upphandling. Vid sidan av passionen för den offentliga affären,finns även ett stort intresse för mat & vin, träning samt långa promenader med familjens hund.

Alexander
Essafi

IT-projektledare

Alexander är projektledaren som är uppvuxen i hjärtat av Södermalm. Med bakgrund från säkerhetsindustrin och restaurangbranschen blir Alexander en kryddstark och träffsäker mångsysslare. 

Claes
Engelin

IT-utbildare

En sjöman från Göteborg som har arbetat med det mesta inom IT. Claes började som Skeppsbyggare från Chalmers och halkade in på programmering. Det har varit allt från utveckling till drift, med många år som FORTRAN-programmerare. Han har en passion för att sprida kunskap och undervisar i navigation på Svenska Kryssarklubben på kvällarna. Annars är båtar och båtliv centralt för Claes. Så mycket att han numera bor på en segelbåt. Hans långsiktiga plan är att segla jorden runt efter pensioneringen.

Stig Arne
Knoph

IT-utbildare

En riktig mångsysslare! IT-konsult, 

lärare inom nätverk och säkerhet, läser en Master i Quality and Operations Management på Chalmers där han även är mentor. Utöver detta hinner han också med jobbet som busschaufför och trafikledare. Hans motorcyklar ligger honom extra varmt om hjärtat. 

David
Svensson

Applikations Utvecklare

Passionerad lärare som la grunden för IT kunskapen på KTH. Född och uppvuxen i Södra Stockholm, det han fortfarande kallar sitt hem tillsammans med sin holländska fru och två döttrar. När han inte undervisar programmerar han appar för barn. 

Christoffer
Korell

Frontend utvecklare

Christoffer studerade webbutveckling och Java på gymnasiet men märkte snabbt att det var frontend som var hans grej. Har ett stort intresse för att lösa Rubiks kub på tid, där det personliga rekordet nu ligger på 9 sekunder. Han gillar också att spela gitarr när känslan infinner sig. 

Vår styrelse

Måns Hansson
Zebastian Victorin
Raymond Victorin

Kontakta oss

Stockholmskontoret
Birger Jarlsgatan 58

114 29 Stockholm

Göteborgskontoret

Vallgatan 25

 411 16  Göteborg

ZoCom AB   I   2020  I   Org.nr. 556861-3318   I   08-550 102 74