vI ÄR zocom

ZoCom grundades 2011 av Zebastian Victorin och ett år senare anslöt Måns Hansson då de drog igång ett gemensamt projekt. Sedan dess har massor av spännande hänt i bolaget. ZoCom har lyckats förvandla tre affärsideér till egna teknikbolag och tagit fram ett flertal system och tekniska lösningar som idag finns hos många välkända företag som kunder. Med ett kompetent team levererar vi kvalitativa tjänster inom både utveckling och utbildning och vi driver idag utbildning på ett 30-tal Yrkeshögskoleutbildningar inom IT i Stockholm och Göteborg.

Vi tror på ett öppet klimat där våra kunder och anställda alltid kommer i första rummet. Välkommen till ZoCom!

VÅRA medarbetare
alvaro
foresti

VD/CEO

Under sina 10 år på Jensen Education har Alvaro varit både Förstelärare, Utbildningsledare och Verksamhetschef. Hans styrkor är att se och förstå människor och tycker om att bygga team där personer ska trivas och utvecklas. Kör landsvägscykling med sin fru där deras två små döttrar också tycker om att hänga på. 

Johan
Kivi

Utbildningschef, Region Väst

Lärarutbildad frontendutvecklare med extra kärlek för färg, form och utbildningsdesign. Johan är en balanserad mix av estet och tekniknörd. När tid och möjlighet ges fördjupar han sig gärna i 3d-modellering eller musikproduktion.

måns
Hansson

Marknadschef 

Måns har arbetat över 20 år med metodutveckling, företagsprofilering och utbildningsfrågor för näringsliv och universitet. Utbildad på Konstfack med intresse för konst, design och formgivning. 

marcus
hultberg

Key Account &
Relations Manager

Marcus är beteendevetare i grunden med inriktning IT & pedagogik, som har flerårig erfarenhet från både yrkeshögskola, försäljning, rekrytering och verksamhetsutveckling. Han är även en mat & vin-nörd av rang som befinner sig på discgolfbanan på sin lediga tid.

0708273490

Christoffer
Wallenberg

IT-utbildare

Frontendutvecklare som är passionerad för utbildning och lärande.
Utbildar i frontendutveckling och älskar god design och användarvänlighet.
På fritiden spelas det gärna piano eller trumpet, umgås med vänner och säger inte nej till ett museumbesök.

Elin
Boström

Webb, design & kommunikation

Elin studerar just nu till frontend utvecklare på Nackademin, och jobbar extra hos oss på ZoCom. Att använda datorer i grafiskt syfte har alltid varit en hobby för Elin sen barnsben. Senaste året läste hon Grafisk design på Nordiska Textilakademin och målet är att få koppla ihop sin grafiska bakgrund med yrket som frontend utvecklare. Eftersom hon är uppväxt vid en ridskola med närhet till naturreservat så älskar hon att vara ute på promenader, umgås med djur, vänner och familj.

david
Andersson

Utvecklare

Backendsnillet från Hisingen med dubbla rävar bakom öronen och en civilingenjörsexamen från Chalmers i bagaget. Fantasynörd som sett om hela StarTrek sju gånger. När David inte är fast framför TVn ägnas tiden åt brädspel. "Det är Splendor som gäller för tillfället..."

Jonatan
Pettersson

CTO AxCrypt

Jonatan är en backendutvecklare från Umeå med många års erfarenhet av utveckling i företag i teknisk framkant. Kommer senast från Spotify för att ta sig an rollen som CTO i AxCrypt.

David
Lundholm

Utbildningschef, Region Öst

Fullstackutvecklare och legitimerad lärare i matematik och datavetenskap med en passion för pedagogik inom programmering och utveckling. När tillfälle ges på fritiden spelar han gärna på sin klassiska gitarr.

Angélique
Huige

Business Manager for AxCrypt

Angélique är från Nederländerna och jobbar på distans som Business Manager för AxCrypt sen 2017. Hennes huvudansvars område är våra (potentiella) företagskunder och återförsäljare, men hon hjälper även till med flera andra saker som rör AxCrypt. Hon har tidigare studerat bland annat International Business i Nederländerna. Hennes vilja och driv att lära sig nya saker har resulterat i att hon 2018 vann priset "The Netherlands BTEC Student of the Year".  När hon är ledig tycker hon om att laga mat till andra mer än till sig själv.

edvin
Hellsing

IT-Projektledare

Handelsresande i drömmarnas värld, en filosof och varm medmänniska. Edvin ägnar sig åt startups och intresserar sig primärt för kommunikation och webbutveckling. Han har en fil. kand i Medie- och kommunikationsvetenskap samt en fil. kand i HR vid Uppsala universitet.

Erfan
Tavoosi

IT-utbildare

Erfan är uppväxt i Malmö och är i grunden Systemvetare. Han har jobbat med ett flertal olika programmerings-språk både inom frontend såväl som inom backend där Java har varit huvudfokus genom åren. Dessutom har kan kunskaper inom SQL så att jobba fullstack är inte något ovanligt för honom. Vidare har Erfan ett stort bilintresse och älskar att resa samt att ständigt upptäcka nya platser och världsdelar.

Maria
Karlsson

Ansvarig för anbud

Maria är erfaren anbudsstrateg med passion för den offentliga affären.Hon har över 15 års erfarenhet av anbud/upphandling. Vid sidan av passionen för den offentliga affären,finns även ett stort intresse för mat & vin, träning samt långa promenader med familjens hund.

alexander
essafi

IT-projektledare

Alexander är projektledaren som är uppvuxen i hjärtat av Södermalm. Med bakgrund från säkerhetsindustrin och restaurangbranschen blir Alexander en kryddstark och träffsäker mångsysslare. 

claes
engelin

IT-utbildare

En sjöman från Göteborg som har arbetat med det mesta inom IT. Claes började som Skeppsbyggare från Chalmers och halkade in på programmering. Det har varit allt från utveckling till drift, med många år som FORTRAN-programmerare. Han har en passion för att sprida kunskap och undervisar i navigation på Svenska Kryssarklubben på kvällarna. Annars är båtar och båtliv centralt för Claes. Så mycket att han numera bor på en segelbåt. Hans långsiktiga plan är att segla jorden runt efter pensioneringen.

stig arne
knoph

IT-utbildare

En riktig mångsysslare! IT-konsult, 

lärare inom nätverk och säkerhet, läser en Master i Quality and Operations Management på Chalmers där han även är mentor. Utöver detta hinner han också med jobbet som busschaufför och trafikledare. Hans motorcyklar ligger honom extra varmt om hjärtat. 

alexander
burman

Full stack utvecklare

Alexander är en ambitiös och skicklig systemutvecklare som söker nya utmaningar för att höja sin kompetens ytterligare. Med lång erfarenhet i avgörande systemmiljöer inom försäkring och säkerhet. Alexander är van vid att arbeta i agila team, både nyutveckling och vidareutveckling. Andra anser Alexander som en ödmjuk och prestigelös person som snabbt hittar sin roll i nya grupper.

christoffer
korell

Frontend utvecklare

Christoffer studerade webbutveckling och Java på gymnasiet men märkte snabbt att det var frontend som var hans grej. Har ett stort intresse för att lösa Rubiks kub på tid, där det personliga rekordet nu ligger på 9 sekunder. Han gillar också att spela gitarr när känslan infinner sig. 

per
Söderberg

Utvecklare, projektledare

Per är projektledaren som även är en driven systemutvecklare. Han gillar att arbeta med hela processen, inklusive den viktiga dokumentationen,

test/verifiering och är väldigt noggrann. 

david
svensson

Applikations Utvecklare

Passionerad lärare som la grunden för IT kunskapen på KTH. Född och uppvuxen i Södra Stockholm, det han fortfarande kallar sitt hem tillsammans med sin holländska fru och två döttrar. När han inte undervisar programmerar han appar för barn. 

hans
Andersson

Utvecklare

Flipperspelare och tävlingsledare som har Göteborg som sitt säte. Efter en tid som journalist blev det mer och mer webb, både som utvecklare och utbildare. Formulerar quizfrågor när han läser morgontidningen och har oftast några frågor liggande i kavajfickan.

jacob
Rolandsson

Javautvecklare

Född i Nynäshamns ödeshamnar tog sig till Uppsala för akademiska studier och slutligen sökte sig till Stockholm för att prova på lärarrollen. Sen flertal år tillbaks har Jakob arbetat med att bredda sina kunskaper inom både  java- och webbutveckling vilket han nu passionerat hjälper elever och vänner att förstå.

lars
Persson

Backendutvecklare

Lars Persson en fullstack utvecklare med rötterna i den skånska myllan. Kung inom .NET, ASP, och  C#. Är främst en backend-utvecklare som har börjat intressera sig för frontend.

Max
Carlquist

Utvecklare

Max Carlquist

VÅr styrelse
Måns Hansson
Zebastian Victorin
Raymond Victorin

 

Birger Jarlsgatan 58

114 29 Stockholm

  

  • Black Edin Ikon
  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

Vallgatan 25

 411 16  Göteborg

  

ZoCom AB   I   2020  I   Org.nr. 556861-3318   I   08-550 102 74