top of page
Sök

Möt Simon Lidmer

Uppdaterat: 4 maj 2018

Han berättar om arbetet som labbassisten hos ZoCom!
Simon växte upp i Danmark, men flyttade med sin mamma till Malmö när han var tolv år. Han trivdes bra i det skånska landskapet och blev kvar där fram till han var 24 år gammal. Numera är Simon tvåbarnsfar och bor sedan tre år tillbaka i Göteborg. Där jobbar, studerar samt spenderar han så mycket tid som möjligt med sina två små barn. Det kan låta mycket, men Simon trivs väldigt bra i livet just nu. Han anser kombinationen av rollen som småbarnsförälder tillsammans med jobb och studier fungera väldigt bra. Han ser i framtiden fram emot att arbeta som konsult ute hos olika företag. Att fortsatt ha ett arbete som erbjuda variation och utmaningar.


Vilka arbetsuppgifter har du hos ZoCom?

Jag är anställd som labbassistent med det är inte det enda jag gör. Mina arbetsuppgifter varierar och jag får lov att hela tiden testa nya saker, vilket är jätte roligt! Jag har bland annat hållit i introduktioner av olika kurser för att underlätta för studenterna. Då har jag tagit fram material som gjort studierna överskådliga för studenterna samt tagit fram och förklarat alla de begrepp som kan tänkas behövs för att förstå och klara av kursen. Jag har även arbetat med att lära ut .Net till studenter som ska bli projektledare.


Vad är det bästa med ditt arbete?

Det bästa med arbetet är att det ständigt erbjuder nya utmaningar. Det finns så många vägar att ta och jag behöver inte binda mig till endast en av dessa vägar. En annan anledning till att jag tycker arbetet är så pass roligt är att jag får lov att använda mig av de kunskaper jag fått genom mina studier. På detta sätt får jag möjlighet att hjälp studenterna utvecklas samtidigt som jag själv utvecklas.


Vad tycker du om ZoCom?

Alla är jätte trevliga och jag har ännu inte stött på någonting negativt med företaget. Jag trivs väldigt bra i arbetsklimatet här hos ZoCom. Alla arbetar för att nå samma mål samt för att utvecklas så mycket som möjligt.


Varför ska man söka jobba hos ZoCom?

För mig handlade det om möjligheten att knyta mina studier till arbetet. Möjligheten att arbeta ännu mer samt att finna någonting som pushar en att jobba ännu hårdare, inte bara sitta hemma och ta det lugnt. Jag tror att ett arbete hos ZoCom kan passa de flesta. Om man är en tystgående person kanske det inte är ultimat att arbeta som utbildare men då finns istället möjligheten att arbeta som konsult ute på kunduppdrag! Därför ska man söka jobb hos ZoCom. Eftersom det finns någonting för alla samt möjligheten att utvecklas genom variation och genom att knyta sina studier till arbetet!


Är du intresserad av att bli en del av ZoCom-familjen? 


Vid frågor, tveka inte att höra av dig! 


Stockholm - Malin Bergström, malin.bergstrom@zocom.se

Göteborg - Ida Ekervall, ida.ekervall@zocom.se

bottom of page