top of page
Sök

Möt Simon Johansson

Uppdaterat: 1 okt. 2018

Fullstackutveckaren med en ljus framtid!


Han är fullstackutvecklaren från Täby som såg hela Strangers Things serien på bara några dagar. Redan vid 5 års ålder satt Simon som klistrad framför familjens Macintosh och löste alla de problem som dök upp på den stationära datorn framför honom. Intresset för problemlösning lever kvar och är idag det roligaste han vet. Simon är ständigt på jakt efter att finna svaren på livets stora frågor och beskriver sig själv som en romantiker samt filosof. Enligt Simon är kärlek och framgång meningen med livet. Utöver egenskapen som romantiker besitter han en stor portion mod. Dessa två egenskaper i kombination resulterade i att han inom sex månader efter första mötet med sitt livs stora kärlek vågade sig ner på ett knä för att fria!


Vad är det bästa med ditt arbete?

Det är att man får göra lite av allt och att man får ta mycket egna initiativ. Här ser jag en framtid där jag och min egen utveckling står i fokus. Framtiden ser ljus ut och jag känner att med hjälp av ZoCom kommer jag kunna bli hur bra som helst.


Vad är det bästa respektive sämsta med att ha ZoCom som arbetsgivare?

Det bästa med ZoCom är att man får lära känna så många nya och trevliga människor. ZoCom är som en familj där alla tar hand om alla. Även att ZoCom fokuserar mycket på resultat och kvalité. Fokus på kvalité är alltid bra. Då trivs jag som bäst och jag får vakna upp med en positiv känslan på morgonen och veta att, idag kommer jag göra någonting bra. Det sämsta med ZoCom är faktiskt när man slutar för dagen.


Vem passar in i rollen som konsult hos ZoCom?

En tjänst hos ZoCom passar många olika personligheter. Man får vara den man är och de låter dig göra det just du är bäst på! Dock tror jag det är fördelaktigt att vara social. Då tror jag man har större möjligheter till utveckling, när man kan och vågar ta hjälp av andra.


Vilket är ditt bästa IT skämt?

There were two developers, one with glasses and one without.

The C# developer ask the Java developer why he uses glasses.

Because i cant see sharp.

bottom of page