top of page
Sök

Möt ZoCom´s VD!

Uppdaterat: 3 okt. 2018

Han berättar varför just du ska söka jobb hos oss!

Efter ca ett och ett halvt år som Operativ Chef på bolaget så tog Niklas Wadenby vid årskiftet över VD-rollen hos ZoCom. ”Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas och jag ser fram emot att välkomna många nya kollegor och kunder framöver." När jag ställer Niklas frågan om personlig framgång svarar han att han ser framgång som en definitionsfråga. ”Jag har en roll som är utmanande, spännande och kul, så det tycker jag kan klassas som framgång”. Niklas kom in på ZoCom genom en kontakt, vilket understryker vikten av att bygga upp ett bra kontaktnät. Att han nu sitter som VD säger han, med glimten i ögat, att han ser som ett bevis på att han måste ha gjort någonting rätt sedan han kom in i bolaget.  


Beskriv ZoCom.

ZoCom är ett konsult- och innovationsbolag. Vi är ett kompetent team av medarbetare vilka levererar ett brett utbud av konsulttjänster inom IT. Dels jobbar vi med att driva IT utbildningar. Dels med projekt och uppdrag inom systemutveckling samt webb.

Innovation har varit en del av bolaget ända sedan start. Jag syftar då på att ge sig in i intressanta IT-projekt och affärsidéer samt att ta fram och utveckla egna produkter och tjänster. Genom vårt innovativa arbete har vi byggt upp ett brett kontaktnät inom start-up-sfären vilket gör att vi håller koll på vad som är nytt och hett i branschen. Detta är något som våra konsulter kan föra med sig in i kunduppdragen.


Vad får enligt dig en jobbansökan att sticka ut ur mängden?

Det handlar mycket om det personliga mötet. Självklart är det viktigt att du har ett bra CV, eftersom det är ett sätt att väcka intresse och få komma till arbetsintervju men sedan går jag mycket på känslan jag får när vi ses. Vilket intryck du ger vid arbetsintervjun, om du är genuin och om du besitter de förmågor du beskriver i ditt CV. 


Varför ska man söka jobb hos er?

I och med att vi jobbar brett så har vi möjlighet att se till individen och erbjuda spännande och motiverade tjänster. Vi är professionella i det vi gör och har samtidigt högt i tak och nära till skratt. Vi tar hand om våra medarbetare och jobbar kontinuerligt med att vidareutveckla företagets interna delar så att våra medarbetare fortsatt kan känna sig nöjda, delaktiga och motiverade.Flera av våra medarbetare har beskrivit atmosfären som en familj, så vill man bli en del av denna familj och vår fortsatt spännande resa så ska man inte tveka att höra av sig! 


Niklas Wadenbybottom of page