top of page
Sök

Ny praktikant hos ZoCom!

Uppdaterat: 1 okt. 2018

Vi säger varmt välkommen till Simon Jönsson, ny praktikant hos ZoCom!


Det var i Gnosjö, en liten småländsk kommun med endast 5000 invånare, han växte upp. För Simon är och har sporten alltid varit en stor del av livet. Han har ägnat sig åt allt från något mer vanliga sporter som fotboll och innebandy till extremsporter som exempelvis snowboard. I och med att han växt upp i en mindre kommun har hans äventyrliga sida alltid känt en längtat efter att resa och få uppleva nya saker. Därav har han rest land och rike för att åka bräda.


Efter gymnasietiden arbetade Simon inom industri på det familjedrivna företaget men insåg ganska snabbt att det inte var någonting för honom. Han valde därför att slå två flugor i smäll genom att under två års tid flytta till Australien för att utbilda sig inom träning. Dels fick han resa och uppleva någonting nytt. Dels fick han utbilda sig inom träning vilket han alltid brunnit för. Efter Australien mellanlanda Simon hemma i Gnosjö innan han 2017 flyttade till en lägenhet i Göteborg där han idag utbildar sig inom IT sales and B2B på yrkeshögskolan i Göteborg.


Nu ser Simon verkligen fram emot en praktik hos ZoCom. Han kommer spendera största delen av praktiken på kontoret i Göteborg men kommer även resa en del för att arbeta tillsammans med kollegorna i Stockholm. Praktikplatsen kommer kräva mycket självständigt arbete. Detta skapar en känsla av skräckblandad förtjusning hos Simon. Men framförallt känner han att detta är drömmen han letat efter. På ZoCom kommer Simon få chansen att arbeta med flera olika produkter samt tjänster. Simon kommer använda sina kunskaper och förmågor för marknadspositionering av företaget. Vilket innefattar arbetsuppgifterna; sälja event, genomföra kampanjer, ha kundbesök samt vara delaktig i arbetet att utveckla själva produkten.


Vi är jätteglada att ha Simon som en dela av vårt team och ser fram emot vad vi tillsammans kommer åstadkomma! 

bottom of page