top of page

Vi utvecklar Sverige 

Vi på ZoCom brinner för webb- och systemutveckling. Vi besitter hög kompetens och har gedigen erfarenhet från branschen. ZoCom har jobbat med allt från mindre företag och startups till stora organisationer. Av dessa anledningar kan vi erbjuda våra kunder de bästa konsulterna i branschen!  

  

Vi erbjuder dig som entreprenör en kompetent och engagerad partner med ett stort nätverk av investerare, partners samt mentorer.  Vi har under flera år arbetat med att hjälpa entreprenörer lyckas med sina projekt/visioner/drömmar. Boka ett möte med oss redan idag, tillsammans kan vi skapa intäkter och göra affärer av dina idéer! Nedan ser ni tre av våra pågående projekt/bolag. 

Konsultation, innovation och anbud

Bemanning och rekrytering 

Seniora och juniora konsulter

Anlita en av våra konsulter för kortare eller längre uppdrag med specialistkompetenser på alla nivåer inom IT och utveckling. Vi hjälper dig med kompetensförsörjningen genom konsultuthyrning och rekrytering .

Behöver du hjälp med applikationsutveckling, webblösningar, systemutveckling, underhåll eller integrationer, UX eller projektledning? Hör av dig till mig så matchar jag ditt uppdrag med vår vassaste konsult inom området. Vi hörs!

marcus_h.png

Marcus Hultberg

Konsult och rekryteringsansvarig

marcus.hultberg@zocom.se   070-827 34 90

Innovation i framkant

Många företag säger att innovation är viktigt och att man är bra på att ta tillvara på sina medarbetares idéer. Faktum är att kreativitet blir en kärnkompetens som företag vet att de behöver i framtiden. Ändå ligger problemet i att så få etablerade företag faktiskt vet hur man ska gå tillväga för att kunna dra nytta av sina innovationsambitioner, än mindre att omvandla det till vinst. 

ZoCom kan hjälpa dig att nå de bästa lösningarna, skapa hållbara relationer, öka konverteringsfrekvens eller ta fram strategier för högre ROI. Har du en bra idé som du/ni vill förverkliga? Boka in ett möte med mig.

mans_hansson.png

Måns Hansson

Innovationsansvarig

mans.hansson@zocom.se   073-704646

Innovation och utveckling

1024x768@1x.png
axcrypt_2.png

Kryptering för privatpersoner och företag

med över 20 miljoner nedladdningar!
www.axcrypt.net 

iOpinion

arbetsmiljo.png
uddevalla.png
vanersborg.png
folkuniversitetet.png
boras.png
westum.png

Anbud och YH-ansökningar

Från ax till limpa

För drygt två år sedan startade ZoCom "anbud" som ytterligare ett ben i vår verksamhet. Vi arbetar idag både med egna anbud som vi driver från start till mål men också tillsammans med specialiserade anbudsföretag samt som partner till företag som behöver spetskompetens i sina anbud. Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi väldigt konkurrenskraftiga anbud som både landar spännande uppdrag till vår egen verksamhet samt hjälper våra kunder att spetsa sina erbjudanden.

 

Vi har även en omfattande erfarenhet av att hjälpa våra kunder inom yrkeshögskolan med att skriva ansökningar för nya utbildningar. Här har vi en beprövad arbetsmetodik som resulterat i ett väldigt fint track record. Vi anpassar vad vi kan hjälpa till med utifrån era förutsättnigar för att hitta ett upplägg som maximerar det ni får ut av er investering. Har du tankar kring hur man kan skapa och driva kvalificerade anbudsprocesser eller vill ha hjälp med YH-ansökningar - hör av dig till mig.

alvaro_grayscale.png

Alvaro Foresti

Anbudsansvarig

alvaro.foresti@zocom.se   072-370 48 17

bottom of page