top of page

Aizo

De studerandes bästa vän

En digital handledare med kraften från GPT 4

Aizo bygger vidare på Open AI:s GPT4, fast med en tydlig inriktning mot utbildning. Vi har tränat och anpassat Aizo för att agera pedagogiskt, baserat på den senaste forskningen om hur vi lär oss bäst. Vi har dessutom skapat ett tydligt interface som blir enkelt för dig som utbildningsledare att interagera med och ställa in, utan att behöva ha den tekniska detaljkunskapen som annars hade krävts för att utnyttja fördelarna med exempelvis GPT. Med Aizo får du hela kraften från den senaste AI-tekniken, utan att fastna i komplicerade inställningar och betalningsmodeller.

ZoCom_Johan_Kivi_3.png

Johan
CTO på ZoCom
/Göteborg

En grym sidekick, tillgänglig dygnet runt.

Aizo skapar en känsla av att det alltid finns någon på plats. De studerande är aldrig ensamma och kan alltid få svar på sina frågor. För även om vi kanske hade önskat att de studerande alltid vore aktiva under normal kontorstid, ser verkligheten ofta annorlunda ut. Med hjälp av Aizo går dina och dina lärares stressnivåer ner, samtidigt som de studerande alltid kan få svar på sina frågor. En klockren win-win, helt enkelt!

speach bubble (2).png
speach bubble (1).png

Forma undervisningen utifrån era studenters funderingar, se era studerandes frågor (och Aizos svar!) direkt i Aizo Admin.

Aizo ger inte bara de studerande koll - även du får koll. Med Aizos dashboard kan du både göra inställningar och få koll på vad de studerande frågar om. På detta sätt blir det tydligt för dig och dina utbildare var skon klämmer. Allt självklart anonymt och GDPR-vänligt.

Aizo kan vara vem ni vill. Ge hen en färglad personlighet som lirar med ert varumärke

I Aizo-dashboarden har du möjlighet att konfigurera Aizos personlighet efter era behov. Ska det vara en glad och sprallig bot? Torr, men informativ? Eller varför inte extra nördig på ett sätt som lirar med de studerande? Valet är ert och ni kan göra inställningarna hela vägen ner till klassnivå.

Aizo - en AI-bot i mängden?

Vad är det som skiljer Aizo från andra AI-botar som finns på marknaden? Både mycket och lite, faktiskt. Aizo bygger visserligen på den kraftfulla språkmodellen GPT4, men den stora skillnaden ligger i det pedagogiska mellanlager vi utvecklat. Detta mellanlager gör att prestandan från Chat GPT4 kläs i en sann handledares kläder, vilket innebär ett ganska annorlunda beteende gentemot studenterna. Aizo kommer aldrig att hjälpa någon att fuska eller göra deras uppgifter åt dem. Istället ger Aizo pedagogiska svar som kan hjälpa de studerande att förstå vad de gör fel, vad de behöver träna mer på eller bara att förklara begrepp som de inte riktigt förstår. Aizo håller sig till de ämnen ni definierat, vilket minimerar risken för missbruk eller irrelevant aktivitet. Istället för facit blir Aizo därmed en coach som hjälper studenterna att komma framåt på egen hand, inte ett verktyg för att bli godkända utan att lära sig något. Dygnet runt, alla dagar i veckan, hela året.

BOKA DEMO

Anpassningsbar i all oändlighet - en expert inom det du behöver att den är expert på

Aizo kan vara sakkunnig inom vilket område som helst som dina studerande behöver - oavsett vad de studerar till. Eftersom Aizo är byggd med kraften i Open AI:s GPT 4, kan den svara på frågor om precis det du vill att den skall svara på. Det gäller programmering, matematik, VVS eller matlagning - det är du definierar vilka områden som gäller. På detta sätt kan du både öppna upp och begränsa de områden som du tycker är relevanta för dina studerande att fråga om, vilket gör att hen alltid håller sig till ämnet utan att sväva ut. Aizo kan till och med svara på det språk som den studerande önskar att hen svarar på, vilket är extra bra för de av dina studerande som kämpar lite med svenskan. Med Aizo som sidekick till din lärare når ni många fler studerande, på de tider, ämnen och språk som de studerande kan.

linnea.png

Jag heter Linnea och är Key Account Manager här på ZoCom. På ZoCom har vi ett 30-tal aktiva utbildare som varje år utbildar cirka 800 studerande på yrkeshögskolan, universitet och företagsutbildningar. Vi designar och skriver även hela utbildningar och utbildningsansökningar samt utbildar utbildningsledare i att bli ännu bättre pedagogiska ledare för sina utbildningar.

 

Jag tar gärna ett möte med dig för att berätta mer om Aizo, vår lärplattform Azomo, våra utbildningskonsulter eller om oss på ZoCom. Fyll i formuläret här till höger så hör jag av mig!

BOKA DEMO
Skicka ett meddelande till mig
så återkommer jag till dig.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page