VI UTVECKLAR SVERIGE

Vi på ZoCom brinner för webb- och systemutveckling. Vi besitter hög kompetens och har gedigen erfarenhet från branschen. ZoCom har jobbat med allt från mindre företag och startups till stora organisationer. Av dessa anledningar kan vi erbjuda våra kunder de bästa konsulterna i branschen! 

IT-Projekt

WEBB- OCH

SYTEMUTVECKLINGSPROJEKT FRÅN KRAVSPECIFIKATON TILL TEST

IT-KONSULTER

VI HAR SENIORA OCH

JUNIORA UTVECKLARE MED SPETSKOMPETENS

marknadsföring

VI HJÄLPER ER ATT SYNAS

PÅ DIGITALA KANALER

VÅRA konsulter

Våra konsulter och underkonsulter besitter hög kompetens inom teknik- och systemutveckling. Behöver du hjälp med applikationsutveckling, webblösningar, systemutveckling, underhåll eller integrationer? Berätta för oss vad du behöver hjälp så matchar vi ditt uppdrag med vår vassaste konsult inom området. Vi tillhandahåller såväl juniora som seniora utvecklare, systemarkitekter, testare, projektledare, UX-specialister och kravanalytiker.

Sociala MEDIER PAKET

Behöver ni hjälp med era sociala medier?

Prova på våran sociala medier paket och börja att omedelbart se resultatet!

Vi erbjuder ett färdigt paket med en tydlig beskrivning på vad som ingår samt vad det kostar. Givetvis finns det en möjlighet att skräddarsy paketet efter era behov! 

 

Läs mer och hör av er, så hjälper vi er!

BEHÖVER DU HJÄLP

Behöver du/ni hjälp att bygga upp en bra webb vilken visar upp ditt företag från sin bästa sida. ZoCom hjälper dig med allt från noggrann planering, utförande, till test och driftsättande och vi är skickliga på det.

Vi tar även hand om sökmotoroptimering och era flöden i sociala medier. Allt för att maximera traktion och användarupplevelsen.

Emma Rikewall

 

Birger Jarlsgatan 58

114 29 Stockholm

  

  • Black Edin Ikon
  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

Vallgatan 25

 411 16  Göteborg

  

ZoCom AB   I   2020  I   Org.nr. 556861-3318   I   08-550 102 74