Möt teamet

ZoCom är en platt organisation där vi alltid arbetar nära varandra för att nå så bra resultat som möjligt. Teamarbetet är en central del i allt vi gör och vår grundinställning är att vi anpassar hur vi arbetar utifrån vilka vi har i teamet istället för tvärtom. Detta har skapat en stark kultur av tillhörighet, laganda och personlig utveckling, något som får genomslag hela vägen från teammöten till leverans. Flera av våra duktiga medarbetare har dessutom kompetenser som gör att de hoppar in olika team, något som ytterligare väver ihop ZoCom som organisation.

Ledning

Våra utbildningsleveranser hanteras av Johan som är ytterst leveransansvarig, David som ansvarar för vår pedagogiska utveckling samt av Marcus som har hand om kundrelationer och det löpande säljarbetet. Som stöd för denna grupp finns vår VD Alvaro samt vår marknads- och säljchef Måns, vilka hela tiden arbetar med att bredda och spetsa vår verksamhet.

alvaro_grayscale.png

Alvaro Foresti

VD

 

Alvaro är ursprungligen gymnasielärare som testat på många olika delar utbildningsväsendet, inklusive att vara utbildningsledare och ansvara för en yrkeshögskola på nationell nivå. Hos oss är han ytterst ansvarig för allt vi gör och har ett genuint intresse av att försöka förstå allt vi håller på med.

alvaro.foresti@zocom.se

072-3704817

123-456-7890

johan_gbg.png

Johan Kivi

Leveransansvarig

 

Johan är designern och musikern som blev gymnasielärare och därefter frontendare. Med en guldäpplenominering i bagaget och en förkärlek för den senaste pedagogiska forskningen leder han vårt utbildningsteam med stadig hand. Hans favoritverktyg i ramverkslådan är Vue och han talar ofta om att CSS är en underskattad konstform.

johan.kivi@zocom.se

073-3339780

mans_hansson.png

Måns Hansson

Marknads- och säljchef

 

Den före detta Konstfackläraren Måns är inte bara en fena på färg och form, utan har även arbetat med utbildningsdesign vid Uppsala universitet under fasligt många år. Han kombinerar detta med extensiv erfarenhet av avancerat sälj och är alltid ett mycket uppskattat inslag som gästföreläsare på våra utbildningar.

mans.hansson@zocom.se

0737-074646

david_sthlm.png

David Lundholm

Pedagogiskt ansvarig

 

David är fullstackutvecklaren och matematikläraren med en förkärlek för pedagogik och nördiga projekt. Hans roll på ZoCom är att utforma våra pedagogiska processer och stötta våra lärare tillsammans med Johan.

david.lundholm@zocom.se

070-9955542

marcus_h.png

Marcus Hultberg

Key Account & Relations Manager

 

Marcus är vår matchmaker med svårslagen fingertoppskänsla. Han fungerar som länken mellan våra kunder och oss och kommer alltid att lyssna in era behov och göra vad han kan för att uppfylla dem. Marcus är den naturliga kontaktpunkten om du vill prata med oss om möjliga eller pågående leveranser.

marcus.hultberg@zocom.se

070-8273490

Skiss Arrow 2

Team frontend

Vårt frontendteam består av duktiga utvecklare med många års bransch- och utbildningserfarenhet. De arbetar tajt med vår leveransansvarig Johan och vårt pedagogiskt ansvariga David, som båda två har sina rötter i frontendmyllan. Vill du få deras uppmärksamhet? Ropa att php är bättre än JavaScript och se vad som händer.

david_grayscale.png

David Andersson

JavaScript, React, Vue, Angular, Typescript, HTML & CSS, C#/.NET och php

 

David kan i princip alla relevanta frontendramverk och som grädde på moset är han även en fena på .NET. David är mycket uppskattad för sin struktur och outtröttliga vilja att finslipa varje studerande till perfektion. Han har varit hos oss på ZoCom i många år och har under denna tid undervisat på många olika sorters utbildningar och hos många olika kunder med mycket goda resultat.

123-456-7890

zocom_itutbildare_christoffer_wallenberg

Christoffer Wallenberg

JavaScript, React, Vue, HTML & CSS

 

Christoffer är den seniore frontendutvecklaren som genom resan från att vara ideell handledare på Kodcentrum till att bli heltidslärare på ZoCom hittat sitt kall. Med ett brinnande intresse kring didaktik och en urstark inställning till sin egen utveckling går Christoffer från klarhet till klarhet på alla sina uppdrag.

maja.png

Maja Gedda

JavaScript, React, Vue, HTML & CSS, C#/.NET

 

Maja är alumnen från en frontendutbildning vi själva ansvarat för som varit ute i arbetslivet i några år för att sedan göra slag i saken och ta steget över till undervisning. Genom sitt engagemang i Pink Programming har hon i många år undervisat kommande programmeringsstjärnor, något som hon här på ZoCom nu kan göra som huvudsysselsättning.

max.png

Max Carlquist

JavaScript, Angular, HTML & CSS

 

Uppvuxen och utbildad  i USA och Storbritannien med svenska föräldrar har Max en förkärlek för Angular, något som annars inte är så vanligt i Sverige. Han har vunnit priser för sina pedagogiska kunskaper och brukar uppskattas av de studerande för sin breda kompetens, uppriktiga vilja att hjälpa och sin avslappnade stil.

christoffer-porträtt_grayscale.png

Christoffer Korell

JavaScript, React, HTML & CSS

 

Christoffer är ett av flera fynd på ZoCom gjort som en del av vårt LIA-arbete. Genom en bred kompetens inom både front- och backend och hög grad av flexibilitet är Christoffer en mycket stabil handledare som kan hoppa in varhelst det behövs.

9b7336_0029795dab83451782cacaa3ad190d6f~

Hans Andersson

JavaScript, Vue, HTML & CSS, php

 

Hans är trotjänaren som är en av få människor på jorden som helt uppriktigt uppskattar php. Detta i kombination med breda kunskaper inom JavaScript med tillhörande ramverk gör Hans till en synnerligen bred IT-lärare som kan täcka in det mesta inom frontend..

Team backend

Våra backendare är fokuserade på .NET och Java och har en speciell stolthet kring att arbeta på serversidan. Här finner vi dedikerade hard core-utvecklare som ibland lite försynt undrar om JavaScript verkligen är ett programmeringsspråk. Det finns dock alltid ett utbyte med vårt frontendgäng, då de flesta projekt och utbildningar innehåller inslag av båda.

claes_engelin.png

Claes Engelin

C#/.NET, C++, manuell och

automatiserad testning

 

Claes är urgöteborgaren som brinner för undervisning och sina studerande. Efter en lång karriär inom IT kände Claes att det var dags att sadla om och börja lära ut allt han lärt sig under sina år ute hos några av Sveriges största företag. De studenter som har haft Claes minns honom ofta för hans raka stil och stora hjärta.

paul.png

Paul Tannenberg

C#/.NET

 

Paul har en mycket lång lärarbakgrund med många uppdrag som inkluderar allt från gymnasieskola till arbetsmarknadsutbildningar till yrkeshögskola. Han kan det mesta som finns att veta inom .NET-sfären och är alltid mån om sina studerande.

Ola Lindquist

Java SE & EE

 

Ola är en livs levande trollkarl med djupa Javakunskaper som dessutom är legitimerad lärare. Går det att hitta en mer unik kombination? Det är sannerligen något magiskt över Ola, på mer än ett sätt. En naturlig entertainer med tung kunskap.

Mikael Engström

C#/.NET, JavaScript med ramverk,

HTML & CSS, C++

 

Om det hade funnits ett VM i bredd i sina IT-kunskaper hade Mikael stått sig väldigt väl. Mikael har undervisat i så skilda saker som frontend, UX, systemutveckling med .NET och inbäddade system. Mikael är helt enkelt vår joker som klarar av de allra flesta uppdrag på ett riktigt bra sätt.

stig-porträtt.png

Stig Arne Knoph

C#/.NET samt nätverk & IT-säkerhet

 

Stig är Claes och Pauls ständige vapendragare och en mycket uppskattad handledare. Stig gillar att arbeta “hands on” och passar därför synnerligen bra som den som stöttar upp i klassrummet.

adam.png

Adam Grandén

C#/.NET

 

Adam är påläggskalven från Borås som vi vet kommer att uträtta stordåd under sitt liv. Om han får fria händer blir resultatet allt från spelutveckling till avancerad machine learning. Han är född till att koda och här hos oss stöttar han upp främst Claes och Paul i deras systemutvecklarutbildningar.

Men inte nog med det...

På ZoCom täcker vi in hela stacken och mer därtill. IT är ju så mycket mer än frontend och backend och detta återspeglas i våra andra duktiga medarbetare som sitter på kompetenser som kompletterar våra övriga stjärnor.

david_svensson.png

David Svensson

Swift, Objective-C, Kotlin, Java, JavaScript,

HTML & CSS

 

David är kung på mobilapputveckling och en av Stockholms mest eftertraktade lärare. Dels för att han har djup kunskap inom både iOS- och Androidutveckling, men ännu mer för att han är en sällsynt kompetent pedagog med interaktiv livekodning som sitt starkaste vapen.

123-456-7890

marcus.png

Marcus Johansson

UX, Java, JavaScript, HTML & CSS

 

Nere i Malmö finner vi vårt starkaste UX-kort Marcus. Med flera utbildningar i bagaget, branscherfarenhet, en bred kompetens och flera års lärarerfarenhet är Marcus pedagogen som sätter tydliga avtryck hos sina studenter. Var han än går sätter Marcus ribban för nöjda studenter.

Olavi Leppänen

Nätverk & IT-säkerhet

 

På ZoCom sysslar vi mest med mjukvaruutveckling, men vi hade inte varit kompletta utan vår nätverks- och säkerhetsexpert Olavi. De som haft Olavi vet att det blir åka av i Olavis klassrum med spännande labbar på vägen.

edvin_h.png

Edvin Hellsing

IT-projektledning, Python

 

"Edvin är IT-projektledaren som ville fördjupa sina tekniska kunskaper och utbildade sig inom programmering. Arbetar som utvecklare. På Zocom gästspelar han på programmeringsutbildningar, kombinerat med IT-projektledning. Masterexamen från Uppsala universitet."