top of page
azomo_logo.png

azomo - med

lärprocesserna i centrum

Planera, designa, implementera och utvärdera bästa praxis för din utbildning 

Genom vår stora erfarenhet av att leverera utbildare till yrkeshögskolan har vi arbetat i många olika plattformar. Vår slutsats är att det som finns på marknaden sällan utvecklar själva lärandet eller ger rätt information till dig som utbildningsledare. Du känner säkert igen dig i att du själv får skapa många olika dokument för att få det helikopterperspektiv som en modern plattform egentligen borde ge dig. Ur detta behov föddes Azomo - ett LMS från grunden byggt på utbildningsledarens, lärarens och de studerandes önskemål. Plattformen är dessutom på ett sömlöst sätt integrerad med andra moderna lösningar för lärande. Verkar detta för bra för att vara sant? Tro oss, det är det inte. Vill du veta mer? Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte där vi kan visa plattformen och svara på de frågor du kan tänkas ha.

ZoCom_Johan_Kivi_3.png

Johan
CTO på ZoCom
/Göteborg

azomo-dashboard.png

Full koll

Med Azomo får du som utbildningsledare koll. Azomo leder dessutom läraren rätt i att planera och genomföra kurser på ett optimalt sätt. Samtidigt ger den data som genereras både läraren och dig som utbildningsledare möjlighet att löpande kalibrera kursutvecklingen för att nå bästa möjliga resultat.

Den studerande i centrum

Genom att bygga på den senaste pedagogiska forskningen och tekniken gör Azomo lärare och studerande bättre. Varje studerande följs upp på alla nivåer. De själva, läraren och du som utbildningsledare får med enkelhet en överblick över hur det går ner på individnivå.

 

Azomo bygger på att de studerande kontinuerligt självskattar sitt lärande, en av de viktigaste framgångsfaktorerna enligt de senaste forksningsrönen. Hur gick den senaste uppgiften, hur väl förstår de koncepten som utgör varje kurs, vilka delar behöver läraren lägga mer tid på? Detta skapar i sin tur en glasklar feedback till utbildaren, dig som utbildningsledare samt till den studerande själv.

Helikopterperspektiv

Azomo tar vara på att en god genomströmning, en hög examensgrad och en bra verkansgrad är centrala KPI:er för en yrkeshögskola. Därför är plattformen byggd för att hela tiden ge dig som utbildningsledare ett tydligt helikopterperspektiv över läget i klassen. Genom att med hjälp av Azomo kunna vara proaktiv på en helt ny nivå minskar avhoppen och hjälp kan sättas in på rätt plats i rätt tid. Era intäkter ökar och statistiken blir bättre, samtidigt som de studerande får en bättre framtid. En win-win för alla inblandade!

azomo_logo.png

azomo - I FRAMKANT

INOM TEKNIK OCH PEDAGOGIK

ZoCom_Christoffer.png

Christoffer
Lärare
/Göteborg

Azomo är anpassad för att hjälpa läraren genom sin genomtänkta pedagogiska struktur. Jag har koll hela vägen och vet att min planering alltid blir knuten till styrdokumenten. Gränssnittet är anpassat för att underlätta för mig som lärare och plattformen hjälper mig att spara mycket tid.

Amanda
Utbildningsledare
/Folkuniversitetet

Som utbildningsledare är det väldigt spännande och givande att jobba med ett verktyg som möjliggör ett modernt pedagogiskt upplägg och som gör mitt arbete enklare. Med Azomo kan jag alltid vara lugn i att jag vet vad som händer i mina utbildningar.

ul_amanda_zocom.png
ZoCom_Eva_2.png

Eva
Konsultchef på ZoCom
/Stockholm & Göteborg

I min roll som konsultchef för våra utbildningskonsulter, blir Azomo en ovärderlig hjälp. Azomo gör lärarna ännu bättre och säkerställer att både planering och koppling till kursmål blir rätt. Samtidigt har jag en klockren bas för alla mina dialoger med olika utbildningsledare, då vi alltid har tydlig och väldigt relevant data att utgå från.

Alize

Din bästa kompis under utbildningen

hmm_asian.jpg

Hej, jag heter Alize. Vad kan jag hjälpa dig med?

Azomo är sömlöst integrerat med Discord, en marknadsledande lösning för digital kommunikation. Men vi kände ändå att vi behövde addera ytterligare ett lager på denna lösning - det var därför vi skapade Alize. Alize är vår Discordbot som bygger på Open AI:s GPT4-teknik och fungerar som en handledare som finns tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vi har programmerat Alize så att hen bara håller sig till frågor som rör den aktuella utbildningen och alltid är motiverande och stöttande. Alize svarar dessutom alltid de studerande, precis som våra lärare, med hjälpande men aldrig färdiga svar för att hjälpa dem i sin utveckling. 

 

Hittills har Alize tagit de studerande med storm, och hen är lika bra på att handleda som hen är på att motivera. De studerande kan fråga Alize om varför deras kod inte fungerar och få tydliga förklaringar om vad som är fel. Dessutom kan hen alltid ge de studerande förslag på skräddarsydda övningar för att ta dem till nästa nivå - oavsett var de befinner sig. På sikt är planen att Alize även skall fungera som ett bollplank för dig som utbildningsledare så att du kan få ännu bättre koll på läget i klassen och var de studerande befinner sig.

BOKA DEMO
linnea.png

Jag heter Linnea och är Key Account Manager här på ZoCom. På ZoCom har vi ett 30-tal aktiva utbildare som varje år utbildar cirka 800 studerande på yrkeshögskolan, universitet och företagsutbildningar. Vi designar och skriver även hela utbildningar och utbildningsansökningar samt utbildar utbildningsledare i att bli ännu bättre pedagogiska ledare för sina utbildningar. 

 

Jag tar gärna ett möte med dig för att berätta mer om Azomo, Alize eller om oss på ZoCom.

 

Fyll i formuläret här till höger så hör jag av mig!

BOKA DEMO
Skicka ett meddelande till mig
så återkommer jag till dig.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page