top of page
Sök

Möt Jessica Almberger

Uppdaterat: 4 maj 2018

Konsulten själv berättar varför du ska söka jobb hos ZoCom!


Som liten drömde Jessica om att ”hjälpa gamla och sjuka”. Idag drömmer hon om att i framtiden kunna påverka samt förändra. Hon vill hjälpa andra genom att skapa bättre förutsättningar för de som inte har möjlighet att göra det själva och tror att kommunikationen är den rätta vägen att ta för att göra detta. Jessica är kommunikatör samt grafisk formgivare och till sommaren tar hon ut sin examen i medier, kommunikation och PR.

Varför ska man söka jobb hos ZoCom?

För att ZoCom anpassar tjänsten efter dina mål och dina ambitioner. I och med att ZoCom kontinuerligt tar in spontanansökningar ges du möjlighet att tala om för dem vad det är just du söker. De anpassar tjänsten utefter dina önskemål. Vilket innebär att det passar både juniora samt seniora konsulter. ZoCom prioriterar konsulternas välmående och hjälper varje enskild medarbetare utvecklas!

Vad skiljer ZoCom från konkurrenterna?

Dels är det som jag nämnde tidigare att de erbjuder tjänster anpassade efter dina mål och ambitioner. I och med att de i sitt kontaktnät har både stora och små företag samt yrkesutbildningar erbjuder de en bredd som är svår att få hos någon annan. Men framförallt är de kollegorna. Ingen kollega är den andra lik och detta bjuder in till ett öppet samt välkomnande klimat. Man får vara precis som man är och det tycker jag är fint! 


Är du intresserad av att bli en del av ZoCom-familjen?


Vid frågor, tveka inte att höra av dig! 

Stockholm - Malin Bergström, malin.bergstrom@zocom.se

Göteborg - Ida Ekervall, ida.ekervall@zocom.se

bottom of page